Dnes popoludní bude o 17:00 hod. každodenná večiereň.

Budúci týždeň je prvopiatkový. Spovedať budeme ako zvyčajne pred rannými i večernými sv. liturgiami. Na prvý piatok bude celodenná adorácia podľa rozpisu.

Vutorok 1. októbra máme sviatok Presvätej Bohorodičky Ochrankyne. liturgie s myrovaním budú o 6.30 hod. a o 18.00 hod. Veľkú večiereň sviatku s lítiou sa pomodlíme v pondelok po večernej sv. liturgii.

Stretnutie Čaj s Božím slovom bude v utorok 1. októbra po večernej sv. liturgii v pastoračke.

V stredu 2. októbra bude o 00 hod. nácvik chrámového zboru v pastoračke.

Vo štvrtok 3. októbra bude po večernej sv. liturgii tichá adorácia. Od 30 hod. bude moderovaná adorácia spoločenstvom Máriina archa do 21.00 hod. a následnou Korunkou BM aosobným požehnaním.

V piatok 4. októbra bude detská sv. liturgia o 30 hod.

Sobotu 5. októbra je fatimská. O 00 hod. bude Mariánske večeradlo.

V sobotu 19. októbra pripravujeme stretnutie pre manželov pod názvom Čas na manželstvo. Stretnutie povedie psychologička Mgr. Jana Bieščad, PhD. na zaujímavé témy. Ide o celodenný program, ktorý nájdete vzadu na plagáte ako aj na našich webových platformách. Stále sú voľné nejaké miesta. Nahlásiť sa je potrebné u o. Petra najneskôr do 11. októbra 2024 vrátane.

Stále môžete prihlásiť svoje deti na slávnosť prvej sv. spovede najneskôr však do konca septembra 2024. Príprava začne 11. októbra 2024 prvým stretnutím. Prihlášky nájdete v sakristii chrámu, ale aj u o. kaplána Dávida na hodinách náboženstva.

Ohlášky: Sviatosť manželstva mienia prijať tieto dve osoby: Patrik Baláž, rímskokatolík, bývajúci v Mihaľove a Tereza Kažimírová, gréckokatolíčka, bývajúca v Kapušanoch. Ohlasujú sa po tretí krát. Kto by vedel o nejakej cirkevno-právnej prekážke, pre ktorú by menovaní nemohli prijať sviatosť manželstva, je to povinný ohlásiť na farskom úrade.